De símbol Al i amb nombre atòmic 13, l’ alumini és l’element metàl·lic més abundant de l’escorça terrestre. Per la seva lleugeresa, conductivitat, i per la resistència que oposa a la corrosió, l’Alumini és el principal element aïllant que proporciona calor, seguretat i estanqueïtat a la teva llar.

A DERI contem amb un equip humà molt qualificat i amb molta experiència en el disseny i manufactura d’aquest material. Les possibilitats són infinites, sempre adaptades a les exigències estètiques de cada obra. Els límits ens els proposa cada nou projecte.

Essent el quart element més abundant de l’escorça terrestre, el ferro és un dels materials més importants de l’UNIVERS. El nucli del nostre planeta està format per ferro, i fins i tot li dediquem un període de la nostra Història, la que rep el nom d’edat de ferro.

A DERI fa gairebé 100 anys que ens beneficiem de les propietats del ferro amb un equip fins i tot capaç de treballar aquest material com ho feien els antics mestres de forja i aplicar-lo a solucions per projectes actuals, fabricant portes metàl·liques, baranes, reixes de forja...

Aparentment és una matèria amorfa, relativament dura, químicament inert i biològicament inactiva, i no obstant això és sorprenent la “vida” que pot aportar als nostres projectes. Ens protegeix, ens aïlla i el més important de tot, ens permet veure què hi ha a l’altre costat, condició que el fa únic.

A DERI t’oferim la possibilitat d’experimentar noves sensacions amb el vidre. T’imagines caminant descalç per la terrassa de casa teva i experimentar vèrtig al veure el jardí o la piscina sota els teus peus?

“...La qualitat d’inoxidable no li ve donada per un afegit superficial, sinó que prové de l’aliatge.”

La principal característica de l’acer inoxidable és, tal i com el seu nom indica, que no fa cap reacció en contacte amb la humitat. Per les seves qualitats estructurals i el seu aspecte en els acabats a DERI portem temps utilitzant aquest material en projectes que requereixen un contacte amb l’exterior, com baranes, revestiments i escales.

A DERI ens comprometem al seguiment dels nostres projectes des de l’inici de les obres fins als detalls més íntims de cada treball. També distribuïm i treballem amb primeres marques de tot tipus de protecció solar, tant d’exterior com d’interior, mampares de bany, vidres decoratius i tantes altres opcions per complementar la gran varietat de projectes de la forma que més s’adapti a les necessitats dels nostres clients.

La façana és objecte d'especial cura en el disseny arquitectònic. Única part de l'edifici percebut des de l'exterior i moltes vegades l'únic recurs per expressar o caracteritzar la construcció.

A DERI tenim cura d’aquesta part tan important, executant tot tipus de cobertes i recobriments generant una segona pell a l’edifici, embellint-lo i protegint- lo. Sempre treballant amb materials d’última generació com planxes de composite, policarbonats, planxes sandwich...etc.